Απώθηση

Ερπετών

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Τα φίδια χωρίς δηλητήριο λέγονται «άγλυφα». Τα φίδια με δηλητήριο στα μπροστινά δόντια λέγονται «προτερόγλυφα» (είναι πολύ επικίνδυνα) και τα φίδια με δηλητήριο στα πίσω δόντια λέγονται «οπισθόγλυφα» (είναι λιγότερο επικίνδυνα). Τα φίδια το χειμώνα πέφτουν σε χειμερία νάρκη και ξυπνούν την άνοιξη.

Θεωρητικά όλα τα ανωτέρω φίδια μπορεί να δαγκώσουν. Ειδικότερα, τα ακίνδυνα «άγλυφα» ερπετά αφήνουν αποτύπωμα της σιαγόνας πάνω στο δέρμα. Στα «οπισθόγλυφα» μετά το δάγκωμα μένουν στο δέρμα εκδορές. Τέλος το δάγκωμα των «προτερόγλυφων» πού είναι τα πλέον επικίνδυνα αφήνει στο δέρμα δύο τρυπίτσες από τα δύο μπροστινά δόντια. Στην Ελλάδα συναντάμε κοντά στα 20 διαφορετικά είδη φιδιών.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

Πέραν της άμεσης προσβολής του ανθρώπου μέσω μιας ενδεχόμενης επίθεσης από φίδι και της επικινδυνότητας που μπορεί να επιφέρει όταν το φίδι φέρει δηλητήριο, τα φίδια είναι υπεύθυνα και για την έμεση προσβολή μιας εγκατάστασης και συντελούν σημαντικά στην υποβάθμιση του χώρου και στην δημιουργία αίσθησης ανασφάλειας.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Κατά την διαδικασία ολικής απώθησης και θωράκισης του χώρου σας ενάντια στα ερπετά, οι ειδικοί επιστήμονες της Pest Proof θα εφαρμόσουν ειδικά σκευάσματα "προστατευτικών ασπίδων" στην εγκατάστασή σας. Σεβόμενοι πάντα τις οδηγίες περί προστασίας των ερπετών στην χώρα μας εφαρμόζουμε μονάχα οικολογικά φιλικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη | Απολύμανση Θεσσαλονίκη Μυοκτονία Θεσσαλονίκη

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

 

Η Pest Proof έχει ως έδρα το νομό Θεσσαλονίκης και η δραστηριότητά της εκτείνεται σε ολόκληρη τη Μακεδονία, όπως τους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Δράμας, Καβάλας, Πέλλης, Ημαθίας, Πιερίας, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Ένας εκπρόσωπος της Pest Proof θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.