Απεντόμωση
Σκόροι

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Είναι χρυσός με κοκκινωπόχρυσες τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού του καθώς και μια σειρά από χρυσές τρίχες στα φτερά του. Επειδή αυτοί οι σκόροι δεν προσελκύονται από τα φώτα, συνήθως τους συναντάμε κοντά στα μολυσμένα αντικείμενα, όπως σε μια σκοτεινή περιοχή του ντουλαπιού.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

Η προνύμφη είναι το επιζήμιο στάδιο του σκόρου των ρούχων. Τρέφονται με ρούχα από μαλλί, χαλιά, γουναρικά, αποθηκευμένα μάλλινα αντικείμενα, ζωικές τρίχες καθώς και με συνθετικά ή βαμβακερά μίγματα.

Οι προνύμφες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ίνες βαμβακιού για να κάνουν τις κηλίδες τους. Οι ζημιές γενικά εμφανίζονται σε κρυφές θέσεις, όπως κάτω από περιλαίμια ή μανσέτες ρούχων, σε ρωγμές επικαλυμμένων επίπλων και σε περιοχές με μοκέτα κάτω από έπιπλα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Η διατήρηση χαμηλών επιπέδων υγρασίας μέσα στα κτίρια δημιουργεί ένα περιβάλλον που δεν είναι ευνοϊκό για την ανάπτυξη του σκόρου των ρούχων. Οι καλές πρακτικές καθαρισμού είναι επίσης σημαντικές.

Είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθείτε τακτικά πιθανή προσβολή στις ντουλάπες από τους σκόρους των ρούχων, ώστε να μπορείτε να δράσετε όταν οι παρασιτώσεις είναι ακόμα μικρές.

Στην Pest Proof ακολουθούμε τρία κρίσιμα στάδια αντιμετώπισης. Αρχικά πραγματοποιούμε επιθεώρηση των χώρων σας για να εντοπιστούν οι εστίες των εντόμων. Στη συνέχεια τοποθετούνται φερομονικές παγίδες σύλληψης, παράλληλα καταγράφεται και η σοβαρότητα της προσβολής και αναλόγως επιλέγεται το κατάλληλο μέτρο καταπολέμησης. Τέλος, μετά το πέρας της απεντόμωσης οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλεύσουν πως να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας τους σκόρους.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη | Απολύμανση Θεσσαλονίκη Μυοκτονία Θεσσαλονίκη

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

 

Η Pest Proof έχει ως έδρα το νομό Θεσσαλονίκης και η δραστηριότητά της εκτείνεται σε ολόκληρη τη Μακεδονία, όπως τους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Δράμας, Καβάλας, Πέλλης, Ημαθίας, Πιερίας, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Ένας εκπρόσωπος της Pest Proof θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.